top of page

Remontti- ja rakennustyöt saaristossa

Korppoo, Nauvo, Houtskari ja Parainen.

Peter Hedman Tmi on uudisrakentamisen ja remontoinnin ammattilainen, joka toimii pääasiassa Paraisilla, Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Turun saaristossa ja Turunmaalla.

Home: Project

Uudisrakentamisesta mökkitalkkarin töihin

Monipuolinen palvelutarjonta sekä vankka rakennusalan ammattitaito ovat yrityksemme vahvuuksia. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt niin omakotitalojen rakentamisesta ja kylpyhuoneremonteista kuin mökkiremonteista ja mökkitalkkarin palveluista. Myös metsuri- ja traktorityöt onnistuvat meiltä turvallisesti ja tehokkaasti Turun saaristossa ja lähikunnissa. Kysy meiltä myös hitsaustöitä!

Uudisrakentaminen

Rakennamme uudisrakennukset halutessasi aina avaimet käteen -valmiiksi asti! Meiltä saat mm. omakotitalot, talopaketit, kesämökit, terassit ja laiturit, autotallit ja piharakennukset.

Palvelut

Laatutyö hyvään hintaan.

56.jpg

Mökkiremontti & Laiturit

Meiltä saat mm. huoneistoremontit, pintaremontit, terassit ja niiden laajennukset, laiturit sekä muut rakennus- ja raivaustyöt.

40.jpg

Remontti

Meiltä saat mm. huoneistoremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnin sekä kunnossapitotyöt.

talkari.JPG

Muu työ

Kokonaisvaltaista palvelua Turun saaristossa! Meiltä saat mm. metsurityöt, traktorityöt, lumenaurauksen, mökkitalkkaripalvelut sekä hitsaustyöt.

Home: Service
Home: About

Kuvagalleria

Kuvia projekteista ja eri työvaiheista

Home: Contact
Construction Workers at Sunset

Ota yhteyttä

Puh: (+358) 40 566 8865

Viesti on lähetty!

bottom of page