Metsäkonepalvelu Yli-Anttila Oy

Metsäkonepalvelu Yli-Anttila Oy – ammattilainen metsässä

Metsäkonepalvelu Yli-Anttila Oy on Länsi-Suomessa toimiva arvostettu metsäalan palveluja tarjoava yritys, joka kasvaa ja kehittyy yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita metsäteollisuuden tarpeisiin. Huolehdimme puuraaka-aineiden logistiikasta aina kannolta tehtaalle. Suunnittelemme ja optimoimme oman toimintamme asiakkailtamme saamamme puutilauksen ja leimikkovarannon pohjalta. Huolehdimme myös puukuljetusten ohjauksesta itsenäisesti. Korjaamme ja kuljetamme vuosittain lähes miljoona kuutiota raakapuuta.

Puun korjuun ja kuljetuksen lisäksi palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimitusketjun eri vaiheissa kuten leimikoiden suunnittelussa ja ennakkoraivauksessa, metsänhoidon konetöissä sekä teiden kunnossa ja ylläpitoon liittyvissä töissä.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Porin Ulasoorissa, jonka yhteyteen avasimme huoltokorjaamon vuonna 2016. Huoltokorjaamolla palvelemme asiakkaita kaikissa raskaan, ja kevyemmänkin, kaluston huolto- ja korjaustöissä. Korjaamon yhteydessä olevassa myymälässä toimii Hydroscanin letkupalvelu ja kauttamme myös Teboilin ja Nesteen voiteluaineet. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös raskaan kaluston ja henkilöautojen rengastöissä.

Yrityksemme selkäranka on 30 raudanlujaa metsäalan ammattilaista. Työntekijämme ovat erittäin sitoutuneita yritykseemme, josta kertoo esimerkiksi erittäin pieni henkilöstön vaihtuvuus. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja koulutukseen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa säännöllisesti. Työssä viihtymisestä huolehdimme tukemalla työkyvyn ylläpitävää toimintaa ja rentoa yhdessä oloa.

Oman henkilöstömme lisäksi työllistämme maakuntamme puun korjuun ja kuljetuksen yrittäjiä, jotka ovat myös tärkeä osa kokonaisuuttamme. 

Kiinnostuitko meistä?

Lisätietoja:
Tomi Yli-Anttila
toimitusjohtaja
puh. 0440 138 912

 

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit